INTERNETNI KLOŠAR VAS PROSI!

Živim polno življenje in ne želim se pritoževati čezenj, niti ne iščem pomilovanja. Želim le na kreativen način zagotoviti svojo osnovno eksistenco. Zato vas kot prvi slovenski internetni klošar iskreno prosim za vaš prostovoljni prispevek. Prispevki bodo šli izključno za plačilo sprotnih življenjskih stroškov.

V zameno za vaš prispevek imate od mene zagotovljen vsaj iskren nasmeh, če se po naključju kdaj srečamo. Vsakodnevno bom objavljal skupno dnevno višino prejetih prispevkov in na izrecno željo objavil tudi ime in znesek posameznega donatorja (za objavo pišite na E-mail jazklosar@gmail.com).

Prostovoljne prispevke lahko nakažete na račun   SI56 0510 0701 5862 630 (ime in naslov lahko vpišete poljubno)

Morda boste smatrali to kot potegavščino, vendar vam zagotavljam, da sem popolnoma iskren. Verjamem namreč v to, da se vsa dejanja človeku v življenju vsaj dvojno vrnejo. Tako slaba s slabim, kot dobra z dobrim. Verjemite mi. In hvala, da mi omogočate, da ostajam v vaši družbi.

HVALA VSEM!

 • Share/Bookmark

5 odgovorov to “INTERNETNI KLOŠAR VAS PROSI!”

 1. NordStar komentira:

  Če si toliko računalniško pismen in sposoben napisati blog, potem ti ne bo težko tudi predstaviti sebe v sliki in besedi. Potem nam bo lažje nakazati “kakšen dinarček”.

 2. klosar komentira:

  Verjetno v bližnji prihodnosti. Ne razumi me napak. Že vnaprej hvala za drobiž.
  Lep pozdrav!

 3. roky komentira:

  a se da tako kej zasluzit..jaz sm vcasih klosaril kar na ulici…….cao….

 4. roky komentira:

  se

 5. roky komentira:

  a se da kej zasluziti…….

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !